Služby, které se vám budou jistě líbit

Služby, které se vám budou jistě líbit

Čeká vás cesta na dovolenou, na výlet, na pracovní cestu nebo do zahraničí? Žádný problém.Vyrazte na cestu s vozidlem od kvalitní autopůjčovny. Autopůjčovna nenabízí jen klasický pronájem osobních automobilů, jako to dělá spousta jiných autopůjčoven. Právě naopak, vybírat si můžete z více služeb, které si jistě oblíbíte.

Automobil na víkend

Chcete si užít víkend na chalupě, nebo chcete vyrazit se svými přáteli za víkendovým dobrodružstvím? Autopůjčovna  je vám schopna nabídnout příjemný pronájem automobilu ze svého širokého vozového parku za bezkonkurenční ceny. A vaše dobrodružství může začít.

Doplňkové služby

Kromě pronájmu samotných vozidel, dodávek a obytných přívěsů vám  můžeme nabídnout také širokou nabídku doplňkových služeb, kam patří například pronájem střešního boxu, držáku nakola, navigace, dětská autosedačka, zimní doplňková výbava, ale i sněhové řetězy.

 Cestu se tak můžete zpříjemnit během okamžiku na maximum. Vaše rodinná dovolená nebo výlet s přáteli tak může začít během okamžiku.

Možnost jednosměrné cesty po celé Evropě ( služba one way )

Pronajaté vozidlo nebo obytný přívěs Vám můžeme nejen přistavit kamkoliv a kdykoliv budete potřebovat,  ale dokonce od Vás po ukončení pronájmu přebrat kdekoliv po celé Evropě.

Ať už potřebujete přestěhovat do jiné země nebo jen chcete jet na dobrodružnou cestu po Evropě je služba one way přesně pro Vás.  Dojedete jednoduše do Vaší cílové destinace kde už na Vás budeme čekat  např. na  letišti, předáte nám vůz a můžete letět domů.

Dárkové vouchery

Chcete udělat radost někomu ve svém okolí? V tom případě vám autopůjčovna mlže nabídnout dárkový voucher. Ten bude vyroben přesně podle vašich představ. Darujte svým blízkým zážitek, na který jen tak nezapomenou.

Náhradní vozidla

Měli jste autonehodu a potřebujete náhradní automobil? V tom případě rádi poskytne některých z vozů svého vozového parku. Vozidlo vám přistavíme kdykoliv a kdekoliv budete potřebovat.

Vozidla pro každou příležitost

Jsme spolehlivá  autopůjčovna, která vám může nabídnout automobily k nejrůznějším příležitostem. Ať už se jedná o dovolenou,součást vašeho podnikání, pracovní cestu, rodinný výlet nebo převoz svatebních hostů, je vám půjčovna automobilu vždy k dispozici.

Nejenom na rodinou dovolenou nebo výlet s přáteli můžete využit pronájem automobilů,obytných přívěsu a dodávek až pro devět osob s neomezeným nájezdem kilometrů a možností přistavením po celé ČR zdarma.

REZERVOVAT  VOZIDLO 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *